Menu
 

Portfolio

 

Autoweek


Frank Lammers
PDF

Frank Lammers

Tijdens het muziekspektakel Jumping Jack op het TT Circuit reed Frank Lammers rond in een Mercedes. In het dagelijks leven heeft hij een Lexus RX 450h, maar het allerliefst zou hij een oude Jeep Wagoneer hebben.

Lees meer

Thomas Acda
PDF

Thomas Acda

Als Thomas Acda het voor het zeggen had, zou hij rechts voorrang geven en het gebruik van de richtingaanwijzer terughalen in het dagelijkse verkeer. “Op de een of andere manier lijk ik de memo over de afschaffing ervan te hebben gemist.”

Lees meer

Gwen v Poorten
PDF

Gwen van Poorten

Ze gaf prinses Laurentien, Britt Dekker en Olcay Gulsen het nakijken tijdens de Ladies GT op Circuit Zandvoort, maar in het echte leven is Gwen van Poorten geen snelheidsduivel. “Een automaat nodigt helemaal niet uit tot racen.”

Lees meer

Rico Verhoeven
PDF

Rico Verhoeven

Kickbokser Rico Verhoeven rijdt zoals hij vecht: gecalculeerd. Hij weet het gaspedaal te vinden, maar hij weet ook wanneer hij zich moet inhouden. “Voor alles wat ik doe, geldt dat het niet goed moet zijn, maar perfect.”

Lees meer

AvantGarde


PDF

De naakte waarheid

Flaneren zonder kleren: wie durft? Preuts vindt journalist Fleur Baxmeier zichzelf niet, maar in de sauna verbergt ze haar borsten angstvallig achter haar handen. En ze is niet de enige. Is het uit onzekerheid?

Lees meer

PDF

Ik ben één brok emotie’

Ze komt over als de ideale schoondochter, maar is ze dat ook? Actrice Lieke van Lexmond over perfecte – maar veel te dure – jurkjes van Balmain, haar angst om de controle te verliezen en de liefde.

Lees meer

PDF

Liften de luxe

Wat doe je als je op reisgebied bijna alles al hebt gezien en gedaan? Dan treed je in de voetsporen van échte avonturiers. Journalist Fleur – globetrotter en modeminnares – ging de uitdaging aan.

Lees meer

PDF

Mart Visser

Mart Visser, een van vaderlands topcouturiers, en Mattijs van Bergen, troetelkind van de Nederlandse modepers, over verslaafd zijn aan mode, internet en ijdelheid.

Lees meer

&C


and C Yvonne Coldeweijer
PDF

Interview Yvonne Coldeweijer

Yvonne Coldeweijer is het gezicht van haar eigen populaire YouTube-kanaal Life of Yvon. Wij mochten een nachtje bij haar logeren.

Lees meer

and C Hila Noorzai
PDF

Interview Hila Noorzai

Hila Noorzai (25) is dj bij Qmusic en woont samen met haar vriend Wouter in Amsterdam. Wij zetten ons veldbed bij haar op.

Lees meer

and C Leo Alkemade
PDF

Waar verbaast Leo Alkemade zich over?

Van prangende kwesties tot heel banale zaken. Iedereen vraagt zich weleens wat af. Leo Alkemade ook.

Lees meer

and C Vivienne van den Assem
PDF

Interview Vivienne van den Assem

Vivienne van den Assem is actrice en presentatrice van onder meer RTL Boulevard. Wij bleven een nachtje bij haar slapen.

Lees meer

Cosmopolitan


7 Dagen hel
PDF

7 Dagen hel, je leven lang happy

Een betere versie van jezelf worden, door een week lang 24/7 af te zien. Kan dat? Journalist Fleur probeert het uit.

Lees meer

Doei sigaretten
PDF

Doei
sigaretten!

Nieuw jaar, nieuwe kansen. Hoog op de wishlist van goede voornemens staat stoppen met roken. Journalist Fleur gaat voor Cosmo de uitdaging aan.

Lees meer

Door de mentale wasstraat
PDF

Door de mentale
wasstraat

Ook zo’n overvol leven? En betrap je jezelf erop dat je soms op halve kracht presteert en een tikkie uit balans bent? Journalist Fleur Baxmeier heeft er genoeg van en gaat met zichzelf aan de slag.

Lees meer

Minder hard proberen
PDF

Minder hard proberen levert meer op

Je kunt alles krijgen wat je wilt, als je er maar hard genoeg voor knokt. Maar wat blijkt? Je bereikt juist meer als je mínder hard probeert. ‘Te hard proberen is een garantie voor mislukking.’

Lees meer

FAB


Fab autopagina in your face
PDF

Hot-stone-massage, iemand?

In de folder van de Mercedes S63 AMG staat dat de passagiers zullen ‘zwelgen in luxe’. En dat is geen straf, zo blijkt als ik me in de werkelijk formidabele bestuurdersstoel nestel.

Lees meer

Fab autopagina importeren maar
PDF

Importeren maar!

In de eerste helft van vorig jaar verkocht het Japanse automerk Infiniti wereldwijd een recordaantal: 101.220 exemplaren. In Amerika lopen ze weg met het merk. Terecht?

Lees meer

Fab autopagina en gaan
PDF

Pak je golden retriever, en gáán!

Een BMW zonder achterwielaandrijving is als een Porsche vermomd als SUV of een Land Rover zonder vierwielaandrijving: het klopt niet, het hóórt niet. Toch?

Lees meer

Fab autopagina de lucht in
PDF

Hoofd in de lucht

Als je helemaal naar Texas wordt overgevlogen om een auto te testen, dan verwacht je een kakelvers model. Of een metamorfose van formaat. Maar de BMW 2-serie cabrio ziet er niet héél anders uit.

Lees meer

FD Persoonlijk


Fd persoonlijk Hertzberger trofee
PDF

De Rit om de Hertzberger Trofee

Men neme maximaal veertig vooroorlogse auto’s, hun enthousiaste eigenaren en dito verhalen, drie landgoederen die normaal gesproken niet voor publiek zijn geopend en een uitgekiende route.

Lees meer

Fd persoonlijk zo vader zo dochter
PDF

Zo vader, zo dochter

Waar hun vaders al van jongs af aan besmet waren met het autovirus, moesten zij er soms een beetje in groeien. Maar uiteindelijk kozen ook deze dames voor het autovak.

Lees meer

Fd persoonlijk asfaltvreters
PDF

Asfaltvreters

De wielen flink laten rollen op het circuit in het binnen- of buitenland. Klinkt als een jongensdroom, zelfs als die zich in de schaarse vrije tijd afspeelt. Een portretserie.

Lees meer

Fd vrouwen aan het stuur
PDF
PDF

Vrouwen aan het stuur

Van oudsher behoort de autowereld toe aan mannen, maar de vrouwen rukken op. Hoe weten ze zich staande te houden?

Lees meer

Flair


Flair Evelyn Struik
PDF

‘Reis, experimenteer, maak fouten’

Actrice, zangeres en presentatrice Marlijn Weerdenburg is eruit: ze wil het moederschap sowieso meemaken. Maar wanneer?

Lees meer

Flair Robin Martens
PDF

‘Ik heb een enorme overlevingsdrang’

Het dagelijkse leven van voormalig GTST-actrice Robin Martens herbergt alle ingrediënten van een soap: van foute vriendjes en engelen op aarde tot getroffen worden door leukemie.

Lees meer

Flair Sigrid ten Napel
PDF

‘Ik ben dwangmatig op het autistische af’

Acteren is de grote ontsnapping uit het verder zeer strak geregisseerde leven van actrice Sigrid ten Napel. Ze wil overal de controle op houden en leeft volgens strikte regels.

Lees meer

Flair Thijs Romer
PDF

‘Katja was mijn lot uit de loterij’

Hij stond bekend als degene die alles bij elkaar blufte. Nog steeds mag Thijs Römer graag een gokje wagen, maar niet als het over de grote beslissingen in z'n leven gaat.

Lees meer

Flow


Flow Afdingen zo doe je dat
PDF

Afdingen, zo werkt dat dus

Een beetje korting natuurlijk nooit weg, maar ja, een beetje gênant is afdingen toch wel. Of niet? Fleur probeert het uit.

Lees meer

Flow De Verkade albums
PDF

De plaatjes van Verkade

Het was de eerste consumentenactie ooit, en Verkade veroverde er in no-time heel Nederland mee: plaatjes van bloemen, dieren en landschappen die je gratis bij een pak beschuit of koek kreeg.

Lees meer

Flow Vrij vrolijk Volkswagenbusje
PDF

Vrij, vrolijk, Volkswagenbusje

Wie droomt er eigenlijk níet stiekem van een oud Volkswagenbusje? Leuke gordijntjes erin, en dan op je dooie gemakje de vrijheid tegemoet.

Lees meer

Flow Strandhuisjes
PDF

Project Slaapstrandhuis

Zo vanuit je bed de branding induiken, de hele dag met je blote voeten in het zand en ’s avonds de zon in de zee zien zakken: een eigen slaapstrandhuisje lijkt bijna te mooi om waar te zijn.

Lees meer

Glamour


Glamour Let's go crazy
PDF

Let's go crazy

Een onzichtbare drakendoder? Een prinses die kan vliegen? Als kind is niets onmogelijk. Totdat real life zich aandient, inclusief vaste routines. Is die aangeboren creativiteit terug te halen? En levert dat wat op?

Lees meer

Glamour Doen jullie het nog
PDF

Doen jullie het nog?

Rechttoe rechtaan. De spetterende vuurwerkseks die journalist Fleur in het begin van haar relatie had, is na vijf jaar veranderd in uh... sukkelseks. Tijd om het tij te keren.

Lees meer

Glamour Doktertje spelen
PDF

Doktertje spelen

Lingerie, maar dan anders. Met een spannende verkleedpartij met rollenspel (“Mijnheer, ik moet u onderzoeken, dus trek uw kleren maar uit”) krijgt je seksleven extra spice. Journalist Fleur laat haar fantasie de vrije loop.

Lees meer

Glamour waarom tweeten we 24/7
PDF

Waarom tweeten, liken en posten we 24/7?

Twintig selfies per dag op Instagram, dertien statusupdates op Facebook en nog een stuk of wat tweets. Zijn we nu echt zo geobsedeerd door onszelf? Of is er iets anders aan de hand?

Lees meer

JFK


JFK Jett Rebel
PDF

Paradijsvogel Jett Rebel

De één vindt ’m een rare weirdo, de ander beschouwt ‘m als geniaal talent. Muzikant en zanger Jett Rebel. You love him or you hate him, maar één ding is zeker: gevoel voor mode heeft ‘ie. ‘Ik ben iemand die tien keer op een ochtend z’n sokken verwisselt, puur omdat het niet goed voelt.’

Lees meer

JFK Famke Louise
PDF

Interview Famke Louise

Famke Louise is in het verleden naar eigen zeggen vaak afgekraakt om haar lichaam en hoe ze eruitziet. ‘Maar ja, het boeit me niet. Ik ben blij met hoe ik er zelf uitzie.’ Kijk en oordeel zelf.

Lees meer

JFK Charly Luske
PDF

Interview Charly Luske

Zijn vrouw Tanja Jess zegt over hem dat hij mensen vernielt tot in de kern. Zelf houdt zanger Charly Luske het er liever op dat hij extreem is in zijn uitingen, maar het resultaat is hetzelfde: ‘Als ik diplomatieker en niet zo uitgesproken was geweest over bepaalde zaken, dan had ik nu op een ander punt in mijn carrière gestaan.’

Lees meer

JFK Maxim Hartman
PDF

Hard met Hartman

Een nachtelijke reportage, waar Maxim Hartman Amsterdam onveilig maakt met JFK’s Fleur Baxmeier en fotograaf Linda Stulic.

Lees meer

Margriet


Margriet winter EHBO
PDF

Snelcursus winter EHBO

Snelcursus EHBO voor de winter: Een ongeluk zit in een klein hoekje. Wat doe je als je je snijdt met een schaats? Hoe ontdooi je bevroren vingers? Hoe voorkom je kloofjes?

Lees meer

Margriet Zon Zee en Zelfvertrouwen
PDF

Zon, zee en zelfvertrouwen

Het wordt mooi weer! Heerlijk, maar wat een gedoe. Op die eerste stranddagen vinden we onszelf vaak te wit, te dik, te behaard, niet bikiniproof. Hoe kan het toch dat ons zelfvertrouwen als sneeuw voor de zon verdwijnt bij zon en zee?

Lees meer

Margriet Energie
PDF

Leef vanuit je energie

Word je vlak na je vakantie alweer geleefd door dagelijks gedoe ? Dat hóéft niet. Het geheim van een stressvrij én productief leven: doen wat je energie je ingeeft.

Lees meer

Margriet Sociale etiquette
PDF

Dossier social media etiquette

We facebooken, instagrammen, whatsappen en twitteren er allemaal lustig op los. Maar wat zijn eigenlijk de regels op social media?

Lees meer

Ouders van Nu


Ouders van Nu weer aan het werk
PDF

Mom@Work

En dan is je verlof voorbij en ga je weer gewoon aan het werk. Nou ja, gewoon... Want er is ook ineens een kind. En borstvoeding misschien. En waarom is je hoofd zo warrig?

Lees meer

Ouders van Nu Vaderliefde
PDF

Vaderliefde

Toen zijn vrouw een goede baan in Zwitserland kon krijgen, besloot carrièreman Meindert: dan word ik huisvader.

Lees meer

Ouders van Nu een persoonlijk verhaal
PDF

Arjan verloor de moeder van zijn kind

Nieuw geluk vinden na intens verdriet: nadat de moeder van zijn dochter zelfmoord pleegde tijdens een postnatale depressie, kwam Erika op Arjans pad.

Lees meer

Ouders van Nu Interview met Akwasi
PDF

Interview Akwasi

Rapper Akwasi heeft voor zijn dochter Nekayah alvast een beroepenlijst gemaakt. ‘Ik denk erg vooruit en wil haar graag helpen.’

Lees meer

Santé


Sante Leuker dan je denkt
PDF

Je bent leuker dan je denkt

Twijfel je na een gesprek met iemand weleens of je wel interessant of gevat genoeg bent? Nergens voor nodig: mensen vinden je vaak leuker dan je denkt. En dat is ook goed nieuws voor Fleur.

Lees meer

Sante wat je wilt weten conditie
PDF

Wat je wilt weten over je conditie

Moeiteloos een sprintje trekken naar de bus of vijf trappen op rennen naar je werkplek: zo’n goede conditie willen we allemaal wel. Maar hoe krijg je dat voor elkaar?

Lees meer

Sanre Bootycall
PDF

Booty call

Beyoncé-billen willen we allemaal wel. Of rondingen à la Kim Kardashian, ook goed. Maar hoe krijg je die? Kwestie van genen, of moet je zelf aan de bak? Alles wat je altijd al wilde weten over billen.

Lees meer

Sante het vrouwenhart
PDF

Het vrouwenhart

Een vrouwenhart werkt écht anders dan een mannenhart. Daarom in dit dossier: alles wat je moet weten over je hart, hoe je het in topconditie houdt en welke misverstanden de wereld uit moeten.

Lees meer

Veronica


Quentin Tarentino
PDF

Once upon a time… in Holland

Met z’n nieuwste epos Once upon a Time in... Hollywood vers op de rol, transformeerden wij vier BN’ers in Quentin Tarantino-personages. Wat hebben Alberto Stegeman, Pip Pellens, Henkjan Smits en Edwin Jonker met de meest briljante, maar ook raarste regisseur aller tijden?

Lees meer

Veronica Wilfred en Celine
PDF

Wilfred & Celine Inside

Wilfred Genee kan nog niet alle knopjes op het mengpaneel vinden, maar verder voelt hij zich bijzonder senang in z’n radioshow Veronica Inside. Met speciale dank aan nieuwslezeres Celine Huijsmans, die hij er hoogstpersoonlijk bij haalde. “Ze is veel slimmer dan je denkt.”

Lees meer

Veronica Babette van Veen
PDF

De zomer van Babette van Veen

Een cocaïneverslaving, vreemdgaande vent en chantage. Babette van Veen kreeg het de laatste tijd als Linda in GTST flink voor haar kiezen, maar na de cliffhanger heeft ze vijf hele weken om bij te komen. Wat zijn haar plannen?

Lees meer

Veronica Johnny de Mol
PDF

Wat zegt De Mol?

Tijdens de opnamen van Down met Johnny leerden ze hem al behoorlijk goed kennen, maar Arvid, Nienke en Max hebben nog véél meer vragen voor Johnny de Mol. En daarbij nemen ze bepaald geen blad voor de mond. “Je vader is nu je baas. Durf je tegen hem in te gaan?”

Lees meer

Viva


Viva Linda Hakeboom
PDF

‘Dit wordt het jaar waarin ik ga vliegen’

Bij elke documentaire die ze maakt, sterft ze duizend doden.Maar dat weerhield Linda Hakeboom er niet van een docu te maken over haar beste vriendin Nikkie de Jager. Al gaat de diepere lag in haar docu’s óók over haarzelf. ‘Ik wilde bewijzen dat ik wél goed genoeg ben.’

Lees meer

Viva Nicolaas Tim
PDF

Nicolaas Veul en Tim den Besten. Status: Gesloopt

Nicolaas Veul en Tim den Besten over het leven.

Lees meer

Viva Evi Hanssen
PDF

C’est la Evi

De Belgen hebben het nakijken, want presentatrice Evi Hanssen voelt zich thuis in Nederland. Zelfs als ze daarvoor moet pendelen tussen haar kinderen in Antwerpen en haar werk.

Lees meer

Viva Gerard Ekdom
PDF

‘Ik was klaar met het glazen huis’

Gerard Ekdom leunt losjes met zijn arm op een retro radio. Verplaatst op verzoek van de fotograaf zijn voet, draait zijn hoofd. Hij is klaar voor een goed gesprek.

Lees meer

Viva Mama


Viva Mama Ozcan en Anna
PDF

‘Ik geef haar wat ik niet kreeg: liefde’

Dankzij z’n romandebuut is bekend dat Özcan Akyol geen leuke jeugd had. Nu hij zelf een dochter heeft, staat één ding voor hem vast: hij gaat het helemaal anders doen.

Lees meer

Viva Mama Katinka Polderman
PDF

‘Als ik zin had in een sigaret, dacht ik aan een rokende baby’

In haar cabaretprogramma zingt Katinka Polderman de vreselijkste dingen over baby’s, maar van haar eigen Bram kan ze geen genoeg krijgen. Voor hem liet ze zelfs resoluut drank en sigaretten staan.

Lees meer

Viva Mama Liza Sips
PDF

‘Na drie jaar reizen dachten we: dit is een mooi moment’

Ze had een supermakkelijke bevalling, deelt de zorg voor Jonah fiftyfifty met haar vent en kijkt al uit naar nummer twee. Actrice Liza Sips heeft een compleet nieuw leven. Maar fulltime moeder zijn: dat nooit. ‘Doei, ik heb ook een carrière.’

Lees meer

Viva Mama Sofie van den Enk
PDF

‘Ik durf nu pas mezelf te zijn’

Voordat ze kinderen kreeg, moest presentatrice Sofie van den Enk niet dénken aan borstvoeding. Nu, moeder van Magnus en Reina, is ze om. ‘Borstvoeding triggerde iets in mijn buik wat ik verder alleen kende van seks.’

Lees meer

Commerciële opdrachten


Advertorial Cibavision
PDF

Advertorials voor diverse bladen

Fleur schrijft branded content en advertorials voor verschillende magazines. Dit is een voorbeeld van een advertorial voor Margriet.

Lees meer

GP Magazine
PDF

GP Magazine
 

In opdracht van reclamebureau Staat zette Fleur als editor-in-chief GP Magazine op. Ze was betrokken van het verzinnen van ideeën tot het uitzetten van artikelen en de correctie van de PDF’s.

Lees meer

Magazine #Vakantie
PDF

Magazine #Vakantie

Voor Neckermann coördineerde Fleur drie edities van het magazine #Vakantie. Een vrolijk, informatief blad om lezers inspiratie te geven voor hun volgende vakantie.

Lees meer

Hallo Jumbo magazine
URL

Hallo Jumbo

Fleur is als tekstschrijver en eindredacteur werkzaam voor Hallo Jumbo, het magazine van supermarkt Jumbo.

Lees meer

Deel dit: